شکل۳-۳۰- شاخص تنوع و یکنواختی شانون روی گیاه E. lalesarensis در سال ۱۳۸۹
شکل۳-۳۱- شاخص تنوع و یکنواختی شانون روی گیاه E. lalesarensis در سال ۱۳۹۰
نمودار مربوط به شاخص تنوع و یکنواختی شانون برای گونه های Larinus در مراحل مختلف رشدی گیاه میزبان E. longipenicillatus نشان میدهد که در هر دو سال ۱۳۸۹ و ۱۳۹۰ شاخص تنوع و یکنواختی شانون با پیشرفت مرحله رشدی گیاه میزبان روند افزایشی داشت، طوریکه بیشترین مقدار شاخص تنوع شانون در سال ۱۳۸۹ در مرحله رشدی گلدهی و در سال ۱۳۹۰ در مرحله رشدی رسیدگی طبقها مشاهده گردید (شکلهای ۳-۳۲ و ۳-۳۳).
( اینجا فقط تکه ای از متن فایل پایان نامه درج شده است. برای خرید متن کامل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. )
شکل۳-۳۲- شاخص تنوع و یکنواختی شانون روی گیاه E. longipenicillatus در سال ۱۳۸۹
شکل۳-۳۳- شاخص تنوع و یکنواختی شانون روی گیاه E. longipenicillatus در سال ۱۳۹۰
نمودار مربوط به شاخص تنوع و یکنواختی شانون برای گونه های Larinus در مراحل مختلف رشدی گیاه میزبان C. stocksii نشان میدهد که در هر دو سال ۱۳۸۹ و ۱۳۹۰ شاخص تنوع و یکنواختی شانون با پیشرفت مرحله رشدی گیاه میزبان روند کاهشی داشت، به طوریکه کمترین مقدار شاخص تنوع شانون در مرحله رشدی رسیدگی طبقها مشاهده گردید (شکلهای ۳-۳۴ و ۳-۳۵).
شکل۳-۳۴- شاخص تنوع و یکنواختی شانون روی گیاه C. stocksii در سال ۱۳۸۹
شکل۳-۳۵- شاخص تنوع و یکنواختی شانون روی گیاه C. stocksii در سال ۱۳۹۰
نمودار مربوط به شاخص تنوع و یکنواختی شانون برای گونه های Larinus در مراحل مختلف رشدی گیاه میزبان C. oxyachantha نشان میدهد که در هر دو سال ۱۳۸۹ و ۱۳۹۰ شاخص تنوع شانون با پیشرفت مرحله رشدی گیاه میزبان روند افزایشی داشت، به طوریکه بیشترین مقدار شاخص تنوع شانون در مرحله رشدی رسیدگی طبقها مشاهده گردید (شکل های ۳-۳۶ و ۳-۳۷). شاخص یکنواختی شانون برای گونه های Larinus در چهار مرحله رشدی این گیاه میزبان تفاوت چندانی را نشان نداد (شکل ۳-۳۶ و ۳-۳۷).
شکل۳-۳۶- شاخص تنوع و یکنواختی شانون روی گیاه C. oxyachantha در سال ۱۳۸۹
شکل۳-۳۷- شاخص تنوع و یکنواختی شانون روی گیاه C. oxyachantha در سال ۱۳۹۰
نمودار مربوط به شاخص تنوع و یکنواختی شانون برای گونه های Larinus در مراحل مختلف رشدی گیاه میزبان O. leptolepis نشان میدهد که در هر دو سال ۱۳۸۹ و ۱۳۹۰ شاخص تنوع شانون با پیشرفت مرحله رشدی گیاه میزبان روند افزایشی داشت، به طوریکه بیشترین مقدار شاخص تنوع شانون در مرحله رشدی رسیدگی طبقها مشاهده گردید (شکلهای ۳-۳۸ و ۳-۳۹). در سال ۱۳۸۹ شاخص یکنواختی شانون برای گونه های Larinus تا مرحله رشدی گلدهی روند کاهشی داشت ولی، در مرحله رشدی رسیدگی طبقها افزایش یافت. در سال ۱۳۹۰ شاخص یکنواختی شانون برای گونه های Larinus در چهار مرحله رشدی این گیاه میزبان تفاوت چندانی را نشان نداد (شکلهای ۳-۳۸ و ۳-۳۹).