-
۲۱ - ۱۴
۸
۸۰۴/۰
آمادگی مشتری
-
۳۱ - ۲۲
۱۰
۸۷۵/۰
استفاده مداوم از فناوری خویش خدمت
-
۳۴ - ۳۲
۳
۹۰۵/۰
با بهره گرفتن از تجزیه و تحلیل دادههای تحقیق از طریق نرم افزار آمار SPSS ، ضریب کرونباخ کل سوالات پرسشنامه بررسی شد.
اما در نهایت سوالی که پیش میآید این است که آیا بین روایی و پایایی رابطه ای وجود دارد؟رابطه بین روایی و پایایی از این قرار است که یک آزمون باید پایا باشد تا بتواند روا باشد.اگر آزمونی در هر بار اجرا روی تعدادی نمونه نتایج مختلفی به دست بدهد.آن آزمون یک آزمون پایا نخواهد بود و در واقع هیچ چیزی را به درستی اندازه گیری نخواهد کرد و اگر یک آزمون چیزی را به درستی اندازه گیری نکند هیچ اطلاعات مفیدی به ما نخواهد داد.پس برای اینکه یک آزمون روا باشد باید نخست پایا باشد.یعنی پایایی شرط روایی است،اما روایی برای پایایی ضروری نیست.(مومنی، ۱۳۸۶ ).
(( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. ))
۳- ۷ روش تجزیه و تحلیل دادهها:
در این تحقیق از ۲ نرم افزار SPSS ، LISREL استفاده شده است.ابتدا برای بررسی و سنجش روایی پرسشنامه تحلیل ساختارهای عاملی تأییدی با بهره گرفتن از نرم افزار LISREL انجام گرفت.سپس برای بررسی چگونگی توزیع نمونه آماری از حیث متغیرهای جمعیت شناختی چون( جنسیت، سن، میزان تحصیلات،شغل، درآمد متوسط ،متوسط استفاده ماهانه از خدمات بانکی، متوسط تجربه کار با خدمات اینترنتی بانک) و ابعاد متغیرهای مستقل و وابسته از نمودارهای هیستوگرام و نمودارهای فراوانی استفاده شد. سپس به منظور بررسی فرضیهها از تکنیک معادلات ساختاری و تحلیل مسیر استفاده شد. در پایان برای ارائه یک مدل (برگرفته از مدل مفهومیتحقیق)از نرم افزار LISREL استفاده گردید.
فصل چهارم
تجزیه و تحلیل
دادهها
۴ – ۱ مقدمه:
تجزیه و تحلیل دادهها به منظور بررسی صحت و سقم فرضیهها برای هر نوع تحقیق، از اهمیت خاصی برخوردار است.دادههای خام با بهره گرفتن از فنون آماری مورد تجزیه و تحلیل قرار میگیرند و پس از پردازش به شکل اطلاعات در اختیار استفاده کنندگان قرار میگیرند .برای تجزیه و تحلیل دادهها و اطلاعات، مطابق اهداف ارائه شده،ابتدا میزان و یا مقدار هر متغیر بر اساس دادهها و امتیازات حاصل از پرسشنامه مشخص شد.سپس توصیف اطلاعات حاصل شده در قالب جداول و نمودارهای توصیفی،دیدگاه کلی از چگونگی توزیع آنها را ایجاد نموده که میتواند در چگونگی استفاده از الگوهای آماری گوناگون کمک نماید. در گام بعدی به آزمون فرضیههای تحقیق پرداخته شد ودر نهایت با جمع بندی وتجزیه و تحلیل اطلاعات خاتمه یافت. کلیۀ این تجزیه و تحلیلها به وسیلۀ نرم افزار spss 20 و LISREL 8.54 انجام گردیده است.
۴-۲ توصیف ویژگیهای جمعیت شناختی پاسخ دهندگان:
توصیف متغیرجنسیت پاسخ دهندگان
جدول ۴ - ۱) توصیف متغیر جنسیت پاسخ دهندگان
فراوانی
درصد
زن
۱۰۲
۵۱