۳/۹۲ درصد
۳-۷) روش تجزیه و تحلیل داده ها
در این پژوهش از روش های موجود در آمار توصیفی (جداول توزیع فراوانی، میانگین، انحراف معیار واریانس و درصد) و آمار استنباطی(ضریب همبستگی پیرسون، ) برای تجزیه و تحلیل داده های پژوهش استفاده می شود. نرم افزار آماری مورد استفاده در این پژوهش نیز ۱۹SPSS است.
( اینجا فقط تکه ای از متن فایل پایان نامه درج شده است. برای خرید متن کامل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. )
۴-۱) مقدمه:
این فصل جهت تجزیه و تحلیل داده های جمع آوری شده طراحی گردیده است. در فرایند اجرایی، نخست پرسشنامه هایی که توسط پاسخ گویان تکمیل گردیده اند را جمع آوری کرده و داده های خام مورد نیاز جهت توصیف و آزمون فرضیه ها به کمک رایانه و نرم افزار استخراج می گردند و سپس این داده ها از طریق نرم افزار۱۹ spss تجزیه و تحلیل شده و در دو مرحله به اطلاعات مورد استفاده در این تحقیق، تبدیل می گردند. در مرحله اول که تجزیه و تحلیل توصیفی می باشد، داده های جمع آوری شده به صورت جدول آمارتوصیفی و فراوانی و نمودار دایره ای، میله ای و هیستوگرام ارائه می شود و در مرحله دوم که تجزیه و تحلیل استنباطی می باشد، با بهره گرفتن از آزمون ضریب همبستگی پیرسون مورد بررسی قرار می گیرند. در نهایت می توان در مورد پذیرش یا عدم پذیرش هر کدام از فرضیه های آماری اظهار نظر نمود.
۴-۲) توصیف متغیر های جمعیت شناختی:
در این بخش به توصیف متغیر های جمعیت شناختی تحقیق پرداخته می شود:
توصیف تعداد کارکنان شرکت های تولیدی
جدول۴-۱) توصیف تعداد کارکنان شرکت های تولیدی
واریانس
انحراف معیار
میانگین
بیشترین
کمترین
تعداد
آماره توصیفی متغیر
۷۲۷/۳۹۹۰
۱۷۲۲/۶۳
۹۵۸۸/۱۲۵
۴۵۰
۵۰
۹۷
تعداد کارکنان شرکت های تولیدی
نمودار۴-۱) هیستوگرام تعداد کارکنان شرکت های تولیدی
با توجه به نمودار و جدول ۴-۱ مشاهده می شود که تعداد کارکنان شرکت های تولیدی دارای کمترین مقدار ۵۰ نفر ، بیشترین ۴۵۰ نفر و میانگین ۱۲۵ نفر می باشد.
توصیف سابقه فعالیت شرکت های تولیدی
جدول۴-۲) توصیف سابقه فعالیت شرکت های تولیدی
واریانس
انحراف معیار
میانگین
بیشترین
کمترین
تعداد
آماره توصیفی متغیر
۵۹۱/۲۰
۵۳۷۷۴/۴
۹۴۸۵/۶
۲۰
۱
۹۷
سابقه فعالیت شرکت های تولیدی