۲
۶ تا ۱۰ سال
۵۲
۲/۲۹
۳
۱۱ تا ۱۵ سال
۴۶
۸/۲۵
۴
۱۶ تا ۲۰ سال
۲۲
۴/۱۲
۵
بالای ۲۱ سال
۳۷
۸/۲۰
کل
۱۷۸
۱۰۰
همانگونه که در جدول شماره ۶ مشاهده میشود، ۸/۱۱ درصد افراد مورد پژوهش دارای سابقه کاری ۱ تا ۵ سال، ۲/۲۹ درصد ۶ تا ۱۰ سال، ۸/۲۵ درصد ۱۱ تا ۱۵ سال ، ۴/۱۲ درصد ۱۶ تا ۲۰ سال و ۸/۲۰ درصد دارای سابقه کاری بالای ۲۱ سال میباشند.
۴-۳- آمار توصیفی و استنباطی سوالات پرسشنامه
در ابتدا آمار توصیفی سوالات سرمایه اجتماعی در ابعاد مختلف و نیز سوالات تخصصی رضایت شغلی از دیدگاه صاحبنظران ارائه میشود. این آمار شامل درصد پاسخ به تک تک گزینهها و میانگین و انحراف معیار نظرات صاحبنظران نسبت به تک تک شاخصها میباشد. نظرات افراد مورد پژوهش(صاحبنظران) بر اساس طیف لیکرت ۵ تایی گرفته شده است که مقادیر بزرگ نشان دهنده مطلوب بودن یا رضایت بیشتر آن شاخص است. بنابراین در جداول آمار توصیفی ذیل مقادیر بزرگ میانگین (و نزدیک به عدد ۵) نشان دهنده مطلوب تر بودن آن شاخص است. در ضمن انحراف معیار پراکندگی نظرات را نشان میدهد و مقادیر کوچک آن نشان دهنده همگنی و توافق بیشتر بین نظرات افراد مورد پژوهش است.
( اینجا فقط تکه ای از متن فایل پایان نامه درج شده است. برای خرید متن کامل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. )
در ادامه بر اساس آزمون فریدمن، شاخصهای سرمایه اجتماعی در ابعاد مختلف و نیز شاخص های تخصصی رضایت شغلی اولویت بندی میشوند. نتایج این آزمون نشان میدهد صاحبنظران در هر یک از مولفه های سرمایه اجتماعی و رضایت شغلی اصول چه شاخصهایی را بیشتر مطلوب میدانند و چه شاخص هایی چندان مطلوب نیستند.
در پایان با بهره گرفتن از تحلیل های استنباطی از جمله رگرسیون خطی، آزمون t دو نمونه مستقل و تحلیل واریانس یکطرفه، تاثیر ابعاد مختلف سرمایه اجتماعی بر رضایت شغلی و همچنین بررسی وضعیت رضایت شغلی در مشخصات مختلف فردی مورد ارزیابی و آزمون قرار میگیرند.
- آمار توصیفی نظرات افراد مورد پژوهش در زمینه شاخص های ابعاد مختلف مولفه سرمایه اجتماعی و شاخص های تخصصی رضایت شغلی
۴-۴جدول شماره ۷- آمار توصیفی نظرات افراد مورد پژوهش در بعد ساختاری مولفه سرمایه اجتماعی
ردیف
سئوالات بعد ساختاری
درصد پاسخ به هر یک از گزینه های شاخص های بعد ساختاری
خیلی زیاد
زیاد
متوسط
کم
خیلی کم
بی پاسخ