۱۰۹۰
۲۰.۵۵
۳
۳۵۲
۸۸۰
۴۰.۰۰
۱۶۲۳
۲۱.۶۹
۴
۳۳۶
۸۴۶
۳۹.۷۲
۱۶۲۳
۲۰.۰۷
میانگین
۳۹.۵۰
۲۰.۹۰
هر دو آزمایش بالا نشان دهنده است که روش MSCUKATظرفیت بالاتری نسبت به روش(گوتوب ادنان، ۲۰۰۷)دارد.
۲-۶- روش بهبود یافته “لا“
۲-۶-۱- شرح روش
در روش (محمد شیرعلی و حسن شیرعلی، ۲۰۰۸) کلمه “لا” یک کاراکتر با کد FEFBدر استاندارد یونیکد است. می توان به صورت دیگری نیز کلمه لا را نشان داد که به صورت (حرف ل+کاراکتر فاصله بین حروف با کد شانزدهی ۰۶۴۰+حرف ا) است که به صورت “لـا” نشان داده میشود.
- روش نهان نگاری:
برای نهان نگاری بیت ۱ از کاراکتر “لا” و برای بیت ۰ از “لـا” استفاده میشود. این روش در نمونه قبلی لا استفاده میشده است اما به دلیل مشکلاتی که این روش داشته است از قبیل افزایش حجم فایل و به دلیل گذاشتن فاصله بین “ل” و “ا” کلمه را پهن تر کرده و ظاهر متن را غیرطبیعی میکند(محمد شیرعلی، ۲۰۰۷).
(( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. ))
در روش بهبود یافته به جای وارد کردن کد فاصله بین “ل” و “ا” کد شکلی آنها آورده میشود و کلمه به صورت “ﻟﺎ” نشان داده میشود.
- کشف و تشخیص نهان نگاری:
عکس عمل نهان نگاری است و اگر در متن “لا” باشد بیت مخفی شده ۱ و اگر “ﻟﺎ” باشد بیت مخفی شده ۰ است.
۲-۶-۲- نتیجه گیری:
- مزایا:
- این روش نسبت به روش “لا” و کاراکتر کشش کاملا نامحسوس است.
- این روش وابسته به هیچ فونت و فرمتی نیست.
- حجم فایل نهان نگاری شده تغییر نمی کند.
- معایب:
- این روش تنها در زبان فارسی و عربی قابل اجرا می باشد وقابل پیاده سازی در زبان های مختلف نمیباشد.
- در متن هایی که کلمه ی"لا” وجود ندارد نمی توان پیام رمز را نهان نگاری کرد.
۲-۷-درج کاراکتر بدون طول بین کلمات
۲-۷-۱شرح روش
همانطور که در روش(محمد شیرعلی و همکارش،۲۰۰۷) بیان شده است، در فارسی و عربی، بعلاوه فاصله معمولی که بین کلمات وجود دارد. در بعضی کلمات که کاراکترهای آنها به هم می چسبند مثل “رفتهام” میتوان ازیک فاصله بدون طول بین دو کاراکتر چسبان استفاده کرد. این فاصله به عنوان فاصله بدون طول شناخته میشود. درسیستم یونیکد فاصله معمولی کد شانزدهی ۰۰۲۰را دارد ولی فاصله بدون طول که zwnj[38]نیز نامیده میشود کد ۲۰۰Cرا دارد.