?
۹b2
(? ) نشان دهنده ی مشاهده ی پلاک بااستفاده از روش ذکر شده، (- ) نشان دهنده ی عدم مشاهده پلاک
با توجه به جدول ۴-۱ که نشان دهنده ی وجود فاژهای لاکتوباسیل است می توان دید که از ۶۵ سویه ی لاکتوباسیلوس با بهره گرفتن از روش دولایه ای پلاک ۵۰ سویه، با القاء سویه ها توسط پرتویUV 10 سویه و با بهره گرفتن از آزمون Heap and Lawerence 34 سویه دارای فاژ هستند (لازم به ذکر است که PH اولیه شیر ۵۶/۶ می باشد). همانطور که در این جدول مشاهده می شود با القاء سویه ها توسط میتومایسین C تمام سویه هایی که دارای فاژ هستند با تولید پلاک قابل تشخیص هستند و تعداد کمی از سویه های دارای فاژ توسط القاء با نمایان شده اند و با القاء توسط حرارت در روش Heap and Lawerence 34 نمونه دارای فاژ هستند چون حرارت یک شوک ضعیف برای القاء فاژ می باشد و این امکان وجود دارد که تمام فاژها القاء نشوند.
( اینجا فقط تکه ای از متن فایل پایان نامه درج شده است. برای خرید متن کامل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. )
۴-۱- نمودار نتایج مقایسه ی ۳ روش مختلف برای جداسازی فاژ
۴-۲-۲- نتایج مشترک جداسازی فاژ در روش القاء UVو میتومایسینC
همانطور که در جدول ۴-۱ نشان داده شده است ۱۰ سویه مشترک هستند که از هر دو روش القاء با میتومایسین (روش دو لایه ای پلاک ) و القاء با UV جداسازی شده اند، که حدود ۳۸/۱۵ % می باشد.
۴-۲-۳- نتایج مشترک جداسازی فاژ در روش القاء با میتومایسین C (روش دو لایه ای پلاک) و Heap and Lawerence
طبق جدول ۴-۱ سویه های مشترکی که از روش دو لایه ای پلاک و هیپ و لورنس جدا سازی شده ۳۲ سویه ۷۶/۵۰% می باشد. اشتراک این دو روش از سایر روش ها بیشتر می باشد.
۴-۲-۴- نتایج مشترک جداسازی فاژ در روش القاء با UV و Heap and Lawerence
سویه های مشترکی که از روش القاء با UV و هیپ و لورنس جداسازی شده است ۴ فاژ (۱۵/۶ %) می باشد.
۴-۳- نتایج حساسیت و مقاومت آنتی بیوتیکی لاکتوباسیل ها
قطر هاله عدم رشد و مقایسه ی الگوی حساسیت آنتی بیوتیکی لاکتوباسیل ها در جدول ۴-۲ نشان داده شده است.
آنتی بیوتیک
ME
C
SXT
K
NA
OFX
S
AM
V
P
CC
CP
TE
FM
GM
CF
CTX
E
OX
TOB
سویه ها
۵-۲
۶۸/۲۰ S
۲۰/۲۸
S
۰
R
۰
R
۰
R
۰