۶
کل پرسشنامه
۹۲۱/۰
با توجه به اینکه ضریب آلفای کرونباخ برای هر یک از متغیر ها بالای ۷/۰است، می توان گفت که متغیر ها از پایایی مناسبی برخوردار می باشند.
(( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. ))
۷.۳تجزیه و تحلیل داده ها و اطلاعات
برای اجرای روش های آماری و محاسبه آماره آزمون مناسب و استنتاج منطقی در باره فرضیه های پژوهش مهمترین عمل قبل از هر اقدامی، انتخاب روش آماری مناسب برای پژوهش است برای این منظور آگاهی از توزیع داده ها از اولویت اساسی بر خودار است. دراین تحقیق جهت آزمون فرضیه های تحقیق با توجه به کوچک بودن حجم جامعه آماری از تکنیک PLS یا روش حداقل مربعات جزئی[۷] برای آزمون فرضیه های تحقیق استفاده خواهد شد. این تکنیک امکان بررسی روابط متغیرهای پنهان و سنجه ها (متغیرهای قابل مشاهده) را بصورت همزمان فراهم می سازد. از این روش زمانی که حجم نمونه کوچک بوده و یا توزیع متغیرها نرمال نباشد استفاده می شود.
فصل چهارم
تجزیه و تحلیل داده ها
۱.۴ مقدمه
تجزیه و تحلیل داده ها به منظور بررسی صحت و سقم فرضیه ها برای هر نوع تحقیق، از اهمیت خاصی برخوردار است. داده های خام با بهره گرفتن از فنون آماری مورد تجزیه و تحلیل قرار می گیرند و پس از پردازش به شکل اطلاعات در اختیار استفاده کنندگان قرار می گیرند. برای تجزیه و تحلیل داده ها و اطلاعات، مطابق اهداف ارائه شده، ابتدا میزان و یا مقدار هر متغیر بر اساس داده ها و امتیازات حاصل از پرسشنامه مشخص شد. سپس توصیف اطلاعات حاصل شده در قالب جداول و نمودارهای توصیفی، دیدگاه کلی از چگونگی توزیع آن ها را ایجاد نموده که می تواند در چگونگی استفاده از الگو های آماری گوناگون کمک نماید. در گام بعدی به آزمون فرضیه های تحقیق پرداخته شد و در نهایت با جمع بندی وتجزیه و تحلیل اطلاعات خاتمه یافت. کلیۀ این تجزیه و تحلیل ها به وسیلۀ نرم افزار SPSS 20 و v.pls1.04b1 انجام گردیده است.
۲.۴توصیف متغیرهای تحقیق
قبل از ورود به مرحله ی تجزیه و تحلیل اطلاعات ضروری می باشد که تمامی متغیرهای تحقیق توصیف شوند.در این راستا گزارشی توصیفی از متغیرهای تحقیق ارائه شده که این نوع اطلاعات در قالب جداول و نمودارهایی به شرح زیر نشان داده می شود.
توصیف متغیر ecrm عملیاتی
جدول ۱.۴ توصیف متغیرecrm عملیاتی
انحراف معیار
میانگین
بیشترین
کمترین
تعداد
آماره توصیفی متغیر
۹۰۹۶۴/۰
۴۸۵۴/۳
۵
۴۴/۱
۱۹
ecrm عملیاتی
نمودار ۱.۴ هیستوگرام متغیر ecrm عملیاتی
باتوجه به نمودار و جدول ۱.۴ مشاهده می شود که متغیر ecrm عملیاتی دارای کمترین مقدار۴۴/۱، بیشترین مقدار۵، میانگین ۴۸۵۴/۳ و انحراف معیار ۹۰۹۶۴/۰ می باشد.
ecrm توصیف ابعاد عملیاتی
جدول ۲.۴توصیف ابعاد ecrm عملیاتی
انحراف معیار
میانگین
بیشترین
کمترین
تعداد
آماره توصیفی متغیر