شاخص
گویه
پایایی درصورت حذف گویه
پایایی کل
شما در خریدهای بعدی به این بانک مراجعه می نمایید.
۹۳%
۹۲%
شما با توصیه مشتریان دیگر به این بانک آمده اید.
۹۱%
این بانک انتظارات شما را بر آورده ساخته است
۹۰%
این بانک نسبت به دفعه قبل شلوغ تر بوده و میزان خرید شما از آن بیشتر بوده است.
۹۴%
۳-۷- روش های تحلیل آماری
برای تجزیه وتحلیل داده ها با استفاده ازنرم افزارspss.16 در دو بخش آمار توصیفی و آماراستنباطی استفاده می شود؛ روش های تحلیل آماری توصیفی که شامل جداول ونمودارها، شاخص های گرایش مرکزی وپراکندگی، فراوانیها و… که بیشتر درتحلیل تک متغیره مورد استفاده قرارگرفته است و درتحلیل آمار استنباطی ازآزمونهای نظیر T-Test (تفاوت میانگین ها)، ضریب همبستگی پیرسون و تحلیل واریانس استفاده شده است .
( اینجا فقط تکه ای از متن پایان نامه درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. )
فصل چهارم
تجزیه و تحلیل داده های آماری
۴-۱مقدمه
تجزیه و تحلیل داده ها برای بررسی صحت و سقم فرضیه در هر نوع تحقیق از اهمیت خاصی برخوردار است و امروزه در بیشتر تحقیقاتی که مبتنی بر اطلاعات جمع آوری شده از موضوع مورد پژوهش می باشد تجزیه و تحلیل داده اطلاعات از اصلی ترین و مهمترین بخش های پژوهش محسوب می شود. داده های خام با بهره گرفتن از نرم افزاهای آماری مورد تجزیه و تحلیل قرار می گیرد و پس از پردازش به شکل اطلاعات در اختیار استفاده کنندگان قرار می گیرند.
همان طور که در فصل سوم بیان گردید برای جمع آوری اطلاعات مورد نیاز این تحقیق از ابزار پرسش نامه استفاده شده است. جهت تجزیه و تحلیل داده های جمع آوری شده از هر دو روش آمار توصیفی و استنباطی استفاده گردیده است.
جهت توصیف متغیرهای تحقیق در قالب جدول و نمودار از آمار توصیفی جنسیت، سن، میزان تحصیلات، و همچنین توصیفی کلی از وضعیت پاسخ گویی پاسخ دهندگان به سوالات پرسش نامه با بهره گرفتن از نرم افزار spss18 آورده شده است.
در قسمت آمار استنباطی نیز، برای تحلیل داده ها جهت قضاوت در مورد فرضیات پژوهش پس از مشخص شدن نرمال یا غیر نرمال بودن داده ها به تناسب از آزمون های همبستگی و رگرسیون استفاده شده است.
۴-۲- نتایج توصیفی یک متغیره
دراین قسمت بعد از گردآوری داده ها و اطلاعات با بهره گرفتن از آمار توصیفی که شامل شاخص های مرکزی و پراکندگی مانند فراوانی، درصد فراوانی، نمودار و جداول میباشد. به توصیف نمونه پرداخته می شود.
۴-۲-۱- وضعیت جنسی پاسخگویان
جدول ۴-۱ توزیع فراوانی پاسخگویان بر حسب جنسیت
آماره جنیست