۰.۴۱۷۶
جدول۴-۱۶ آزمون آرلانو و باند
آزمون سارگان
مقدار آماره آزمون سارگان نیز برابر با ۵۵.۱۸۸۵۴ باارزش احتمال ۰.۳۹۱۹۲۶ بیش از سطح خطا ۱۰% بوده که نشان میدهد فرضیه صفر مبنی بر معتبر بودن متغیرهای ابزاری تعریف شده در مدل رد نشده و لذا متغیر ابزاری تعریف شده (مقدار وقفه دوم متغیر نسبت اهرمی) متغیر مناسبی برای برآورد مدل می باشد. آزمون سارگان برای مدل دوم به قرار زیر میباشد:
(( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت nefo.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. ))
آماره J
درجه آزادی
احتمال
۵۳.۸۴۱۸۷
۶۶
۰.۲۶۰۷۳۷
جدول۴-۱۷ آزمون سارگان
۴-۴-۳- آزمون مدل سوم
مقدمه
بیشتر محققان در تخمینهای خود از روش OLS اثرات ثابت برای محاسبهی سرعت تعدیل ساختار سرمایه به سمت اهرم هدف استفاده کردهاند. اما در یک مدل پانل دیتا که برآوردگر با وقفهی قرار دارد استفاده از اثرات ثابت مناسب نخواهد بود تورشهای حاصل از روش اثرات ثابت باعث شده است که سرعت محاسبه شده در تحقیقات با روش اثرات ثابت بیش از حد بزرگ به نظر برسد. به این ترتیب ما با بهره گرفتن از تفاضل مرتبه اول[۳۱۳] نشان دادهایم که همبستگی بین متغیر وابسته با وقفه و پسماندها نیاز به استفاده از تکنیک متغیرهای ابزاری دارد. روش ما شبیه مطالعات آنتونیو و دیگران (۲۰۰۸) لمون و دیگران (۲۰۰۸) از روش برآوردگر پانل پویا GMM (گشتاورهای تعمیم یافته) در مدلهای ارائه شده در تحقیق استفاده کردهایم. در این تحقیق از آمارهی J که توسط هانسن (۱۹۸۲) به وجود آمده است برای معناداری ابزارهای استفاده شده در مدل استفاده کردهایم. برای آزمون همبستگی بین همبستگی سریالی مرتبه دوم از آزمون آرلانو و باند استفاده میکنیم. خروجیهای تخمین زدهشده[۳۱۴] در مدل اول را با عنوان اهرم هدف برای هر دوره در مدلهای سوم و چهارم در نظر گرفته شده است.
در این بخش به گزارش اجمالی دربارهی اثرات نااطمینانی خاص شرکت و اقتصاد کلان بر روی سرعت تعدیل انحراف اهرم واقعی به سوی اهرم هدف پرداخته میشود. برای این امر ابتدا روند تعدیل انحراف را در گزارشی بدون وجود متغیرهای نااطمینانی میآوریم و در این مرحله به دنبال کشف این موضوع هستیم که میزان روند تعدیل انحراف در دو سطح اهرم واقعی بالاتر از اهرم هدف و اهرم واقعی پایینتر از اهرم هدف را مشخص و سطح معناداری آن را بیان کنیم. ضرایب هر قسمت نشاندهندهی سرعت تعدیل این انحراف از اهرم هدف میباشد. در مرحلهی بعد اثرات نااطمینانی اقتصاد کلان و خاص شرکت را در مدل وارد کرده و تخمین آن را در جدول ۴-۱۳ گزارش کردهایم. یافتهها را در سطح معناداری ارائه کرده و اهمیت ضرایب و علامت و میزان آنها را بیان میکنیم. در مرحلهی سوم نااطمینانی اقتصاد کلان و خاص شرکت را در چهار سطح (بالا- متوسط- پایین- صفر) گزارش کرده تا میزان سرعت تعدیل ساختار سرمایه در سطوح مختلف نااطمینانی و در شرایطی که اهرم واقعی بالاتر و پایینتر از اهرم واقعی قرار دارد رابط آن محاسبه و میزان آن در جداول انتهایی این بخش آورده شده است.
۴-۴-۳-۱- مرحلهی اول
وقفهی متغیر وابسته که در سمت راست گزارش شده است در سطح اطمینان ۹۹ % معنادار میباشد. در این تخمین که در جدول ۴-۱۳ گزارش شده است، متغیر اهرم بالاتر از هدف در سطح اطمینان ۹۹ % معنادار میباشد. علامت این ضریب مثبت که نشان از سرعت مثبت تعدیل انحراف اهرم واقعی از اهرم هدف میباشد. میزان آن همانطور که در گزارش آمده است ۶۸/۳۳ % میباشد که این مقدار همان سرعت تعدیل انحراف در زمانی که اهرم واقعی بالاتر از اهرم هدف قرار دارد بدون وجود اثرات نااطمینانی را نشان میدهد.
متغیر اهرم پایینتر از هدف در سطح خطای ۵% معنادار بوده و علامت مثبت ضریب نشان از سرعت تعدیل همراستا با اهرم هدف و میزان این ضریب ۱۷/۳۰ % میباشد. یعنی سرعت تعدیل اهرم واقعی بالاتر از هدف به سمت اهرم هدف ۱۷/۳۰ است.
متغیرهای مدل
ضریب
انحراف معیار پسماند
آماره t
احتمال
اهرم واقعی (۱-)
۰.۳۹۷۱۰۶
۰.۱۲۸۶۵۲
۳.۰۸۶۶۶۵
۰.۰۰۲۱
اهرم بالاتر از هدف
۰.۳۳۶۸۸۱
۰.۱۱۱۲۸۲
۳.۰۲۷۲۵۸
۰.۰۰۲۵
اهرم پایینتر از هدف
۰.۳۰۱۷۳۳
۰.۱۲۹۹۵۴