۸۹/۲
۳
۱۵
متغیرهای اقتصادی
۱۸/۹
۵۷/۲
۳
۱۵
بدبینی نسبت به ادعاهای زیست محیطی
۳۱/۹
۶۶/۲
۳
۱۴
- آمار استنباطی
به منظور تحلیل داده های تحقیق ابتدا از آزمونKMO جهت کفایت اندازه نمونه و کرویت بارتلت برای آزمون اینکه آیا ﻣﺎﺗﺮﻳﺲ ﻫﻤﺒﺴﺘﮕﻲﻫﺎی ﻣﺸﺎﻫﺪه ﺷﺪه ﻣﺘﻌﻠﻖ ﺑﻪ ﺟﺎﻣﻌﻪای ﺑﺎ ﻣﺘﻐﻴﺮﻫﺎی ﻧﺎﻫﻤﺒﺴﺘﻪ اﺳﺖ یا خیر و هم چنین جهت متناسب بودن داده ها برای تحلیل عاملی استفاده شد. با بهره گرفتن از آزمون اسمیرنوف- کولموگروف[۱۷۵] نرمال بودن متغیرهای کمی تحقیق بررسی شد. برای بررسی ارتباطهای مطرح شده در فرضیات تحقیق از آزمونهای تی تست[۱۷۶] و آنالیز واریانس[۱۷۷] برای مقایسه بین چند گروه (در رابطه با سایر متغیرهای زمینه ای) استفاده شد که با توجه به مقاوم بودن این آزمون به توزیع نامتقارن در کلیه موارد با توزیع متقارن و غیرمتقارن این آزمون قابل استفاده بود. با بکارگیری روش تحلیل عاملی[۱۷۸] با چرخش واریمکس[۱۷۹] متغیرهایی که بیشترین بار عاملی را داشته و تأثیرگذارتر بودند، تعیین شدند. بوسیله آزمون تحلیل خوشهای طبقه بندی مشتریان انجام شد. مقایسه متغیرهای کیفی و توزیع افراد مورد مطالعه در خوشه ها با بهره گرفتن از کای اسکور[۱۸۰] انجام شد.
(( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. ))
- ﺗﻨﺎﺳﺐ دادهﻫﺎ ﺑﺮای ﺗﺤﻠﻴﻞ ﻋﺎﻣﻠﻲ
نتایج آزمونKMO جهت کفایت اندازه نمونه و کرویت بارتلت برای بررسی اینکه ﻣﺎﺗﺮﻳﺲ ﻫﻤﺒﺴﺘﮕﻲﻫﺎی ﻣﺸﺎﻫﺪه ﺷﺪه ﻣﺘﻌﻠﻖ ﺑﻪ ﺟﺎﻣﻌﻪای ﺑﺎ ﻣﺘﻐﻴﺮﻫﺎی ﻧﺎﻫﻤﺒﺴﺘﻪ اﺳﺖ یا خیر و هم چنین جهت متناسب بودن داده ها برای تحلیل عاملی در جدول زیر آمده است
بصورت زیر است:
شکل ریلضی فرض آماری مربوط به آزمون بارتلت
H0:
متغیرهای مورد استفاده در تحلیل عاملی نا همبسته هستند
H1:
متغیرهای مورد استفاده در تحلیل عاملی همبسته هستند
جدول ۴- ۷٫ نتایج آزمون کرویت و کفایت اندازه نمونه
معیار کافی بودن نمونه KMO
۸۰۸/۰