۱
شایستگی
۰٫۷۸
۲
استقلال
۰٫۸۴
۳
مؤثر بودن
۰٫۸۰
۴
معنی دار بودن
۰٫۸۱
۵
اعتماد
۰٫۸۲
۳-۷- معرفی آزمونهای آماری
در این تحقیق از آمار توصیفی و استنباطی استفاده شده است. به منظور سازمانبندی و طبقهبندی نمرات خام و توصیف اندازههای نمونه، از آمار توصیفی بهرهگیری شده است. در بخش آمار استنباطی نیز از آزمونهای کولموگروف-اسمیرنف (برای بررسی نرمال بودن توزیع دادهها)، آزمون رتبهای اسپیرمن (برای بررسی رابطه میان متغیرها)، استفاده شده است.
(( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. ))
آمار توصیفی:
آمار توصیفی برای بررسی خصوصیات جمعیتشناختی پاسخ دهندگان شامل سن، جنسیت، سطح تحصیلات و سابقه خدمت آنان، مورد استفاده قرار گرفته است.
تحلیل استنباطی:
برای تجزیه و تحلیل یافتهها و آزمون فرضیههای پژوهش نیز، از آزمونهای زیر استفاده شده است:
آزمون کولموگروف اسمیرنف (برای بررسی نرمال بودن توزیع دادهها در جامعه آماری)
با توجه به غیرنرمال بودن دادههای تحقیق برای بررسی رابطه و تأثیر میان متغیرهای پژوهش از آزمون همبستگی اسپیرمن و فریدمن که جزء آزمونهای ناپارامتریک است، استفاده شده است.
فصل چهارم
تجزیه و تحلیل آماری اطلاعات
۴-۱- مقدمه
پس از آن که با بهره گرفتن از ابزارهای پژوهش، دادههای کمی مورد نیاز برای آزمون و پاسخ به فرضیههای پژوهش جمع آوری گردید، نوبت آن است که با بهره گرفتن از روشهای مناسب، دادهها یا اطلاعات دستهبندی، تلخیص و تجزیه و تحلیل شوند. در این فصل با توجه به موضوع پژوهش که به بررسی تأثیر انگیزش بر توانمندسازی میپردازد، با بهره گرفتن از نرمافزار Spss و Excel دادههای پژوهش را در دو سطح توصیفی و استنباطی مورد تجزیه و تحلیل قرار دادهایم. در این پژوهش سعی شده تا نتایج حاصل از پرسشنامهها به صورت خلاصه و همراه با جدولها و نمودارهای مربوطه ارائه شود و تحلیلهایی که به منظور توصیف دادههای مذکور انجام گردیدهاند، شاخصهایی همچون درصد، میانگین، فراوانی و … را شامل میشود، در سطح استنباطی از آزمون اسپیرمن برای بررسی فرضیات پژوهش استفاده شود.
۴-۲- بخش توصیفی
۴-۲-۱- جنسیت
در خصوص توزیع فراوانی پاسخ دهندگان بر حسب متغیر جنسیت یافتههای پژوهش نشان میدهد که از تعداد کل۵۰ نفر کارکنان مشارکت کننده در پژوهش ۲۱۷ مورد زن و ۱۴۴ مورد مرد بودهاند که مردان۴۰ درصد و زنان ۶۰ درصد از کل افراد مورد مطالعه را شامل میشوند (جدول ۴-۱؛ نمودار ۴-۱).
جدول ۴- ۱: توزیع فراوانی پاسخ دهندگان بر حسب متغیر جنسیت