۹
۰٫۸۲۸
عدالت سازمانی- توزیعی
۵
۰٫۸۱۰
وابستگی شغلی
۱۱
۰٫۸۳۹
اگر ضریب آلفای کرانباخ برای کل پرسشنامه بالاتر از ۷۰% بدست آید، میتوان عنوان کرد که پرسشنامه از پایایی قابل قبولی برخوردار است، اما در صورتی که این ضریب زیر ۷۰% بدست آید باید برای تمامی سؤالات هر متغیر، ضریب آلفای کرونباخ را محاسبه نمود و ابعادی را که ضریب آنها زیر ۷۰% بدست آمده را حذف کرد یا مورد اصلاح قرار داد.
(( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. ))
۳-۹) روش تجزیه و تحلیل دادهها
به منظور تجزیه و تحلیل دادههای تحقیق ابتدا به توصیف ویژگی های جمعیت شناختی، و متغیر های تحقیق پرداخته شده و در ادامه به آزمون فرضیات تحقیق و برازش مدل پرداخته شد. لازم به ذکر است کلیۀ این تجزیه و تحلیل ها به وسیلۀ نرم افزار SPSS20 و Amos 22 انجام گردیده است.
لازم به توضیح است که در تجزیه و تحلیل پژوهش حاضر، پس از ورود دادههای پرسشنامه به نرم افزار SPSS20 خروجی های مربوط به تحلیل توصیفی دادهها در خصوص ویژگی های جمعیت شناختی، توصیف سطح متغیرها بر اساس شاخص میانگین، واریانس و انحراف معیار، و آزمون نرمال بودن متغیرهای تحقیق (کلموگروف – اسمیرنوف) تهیه گردید.
در ادامه شاخص برازش مدل تحقیق و آزمون فرضیات با بهره گرفتن از نرم افزار Amos 22 انجام پذیرفت. شاخصها برازندگی به شرح زیر مورد استفاده قرار گرفتند: شاخص هنجار شده مجذور کای (۲df)، شاخص نیکویی برازش (GFI)، شاخص برازندگی هنجار شده (NFI)، شاخص برازندگی تطبیقی (CFI)، شاخص برازندگی افزایشی (IFI)، شاخص توکر – لویس (TLI) و جذر میانگین مجذورات خطای تقریب (RMSEA)؛ که در قالب جدول شماره ۴-۱۲، سطح مورد قبول این شاخص ها و میزان این شاخص ها در پژوهش حاضر تبیین گردیده است. همچنین به منظور بررسی آزمون فرضیات از شاخص سطح معنی داری برای رد یا تایید فرضیات، و از آماره بتا برای بیان شدت تاثیر استفاده گردیده است. لازم به ذکر است سطح معنی داری در صورتی که زیر ۰٫۰۵ باشد، نشان دهنده تایید فرضیه بودن و در غیر این صورت فرضیه رد میشود که در تحقیق حاضر تمامی فرضیات تایید گردید.
فصل چهارم
جمع آوری و تجزیه و تحلیل دادههای تحقیق
۴-۱) مقدمه
تجزیه و تحلیل دادهها به منظور بررسی صحت و سقم فرضیهها برای هر نوع تحقیق، از اهمیت خاصی برخوردار است. دادههای خام با بهره گرفتن از فنون آماری مورد تجزیه و تحلیل قرار میگیرند و پس از پردازش به شکل اطلاعات در اختیار استفاده کنندگان قرار میگیرند. برای تجزیه و تحلیل دادهها و اطلاعات، مطابق اهداف ارائه شده، ابتدا میزان و یا مقدار هر متغیر بر اساس دادهها و امتیازات حاصل از پرسشنامه مشخص شد. سپس توصیف اطلاعات حاصل شده در قالب جداول و نمودارهای توصیفی، دیدگاه کلی از چگونگی توزیع آن ها را ایجاد نموده که میتواند در چگونگی استفاده از الگو های آماری گوناگون کمک نماید. در گام بعدی به آزمون فرضیههای تحقیق پرداخته شد و در نهایت با جمع بندی وتجزیه و تحلیل اطلاعات خاتمه یافت. کلیۀ این تجزیه و تحلیل ها به وسیلۀ نرم افزار SPSS20 و Amos 22 انجام گردیده است.
۴- ۲ ) توصیف ویژگیهای جمعیت شناختی پاسخ دهندگان
توصیف جنسیت پاسخ دهندگان
جدول ۴ - ۱) توصیف جنسیت پاسخ دهندگان
فراوانی
درصد
زن
۳۶
۸/۱۳
مرد
۲۲۴
۸/۸۵
کل
۲۶۰
۶/۹۹
بدون پاسخ
۱
۴/۰