سال ۱۳۷۵
۵۶۵۶۵
۴۰.۱۴
۶۲۱۸۵
۴۴.۱۲
۱۸۰۹
۱.۲۸
سال ۱۳۸۵
۸۰۰۴۵
۵۰.۶۱
۶۳۰۷۰
۳۹.۸۸
۱۵۰۲۷
۹.۵
منبع : مرکز آمار، ۱۳۸۵و ۱۳۷
نمودار ۳- ۱۹ - میزان جمعیت شاغل در گروه های عمده شغلی
منبع : نگارنده ، ۱۳۹۲
نمودار ۳- ۲۰ - درصد جمعیت شاغل در گروه های عمده شغلی
منبع : نگارنده ، ۱۳۹۲
فصل چهارم
تجزیه و تحلیل یافته های تحقیق
تجزیه و تحلیل
در این فصل یافته های حاصل از تحقیق به طور تفصیلی مورد بحث و بررسی قرار می گیرد . در حقیقت به این موضوع پرداخته می شود که خشکسالی های اخیر در روند کاهش محصولات کشاورزی و به تبع مهاجرت ساکنین مناطق روستایی موثر بوده است یا خیر ؟ کشاورزی از دیر باز نقش موثری در شکل گیری جماعت انسانی و کسب و کار بوده است ،اما همین کشاورزی در مقاطع مختلف دچار بحران شده است و این بحران به دلیل نبود آب کافی است . حیات کشاورزی و زندگی افراد وابسته به آن ، به وجود بارش های مناسب در فصول مورد نظر جهت تغذیه زمین های کشاورزی متصل بوده است . بنابراین برای رسیدن به توسعه پایدار در نواحی روستایی باید ابتدا به کشاورزی آن مناطق پرداخت ؛ ولیکن پرداختن به موضوع کشاورزی بدون در نظر گرفتن شرایط اقلیمی که خود نقش اثر بخشی در کاهش و یا افزایش تولیدات دارد ، کاری بیهوده است . در سراسر دنیا شرایط اقلیمی ممکن است در طول سالهای متوالی روند ثابتی را طی نکند که از جمله این ناپایداری ها می توان به کمبود بارش ، ریزش تگرگ ، خشکسالی های پیاپی و…. اشاره کرد . اما هدف این است که میزان خسارات ناشی از این ناپایداری ها به حداقل ممکن برسد و راهکارهای مفیدی جهت پایین آوردن این اثرات که به تبع آن کشاورزان و سایر افراد جامعه را درگیر می سازد ، ارائه شود . بنابراین تحلیل های خود را با بررسی وضعیت آب و هوایی شهرستان ورامین آغاز می کنیم .
( اینجا فقط تکه ای از متن درج شده است. برای خرید متن کامل فایل پایان نامه با فرمت ورد می توانید به سایت feko.ir مراجعه نمایید و کلمه کلیدی مورد نظرتان را جستجو نمایید. )
۴- ۱- شرایط آب و هوایی
۴-۱-۱- بررسی وضعیت اقلیمی شهرستان ورامین بر اساس مدل های اقلیمی
برای تعیین اقلیم شهرستان ورامین از نرم افزار EQLIM استفاده شده است . در این محاسبه داده های اقلیمی از قبیل میانگین حداقل دما ، میانگین حداکثر دما ، مجموع بارندگی ماهانه و درصد رطوبت نسبی وارد شده و بر اساس اطلاعات وارد شده نتایج زیر حاصل شده است . شایان ذکر است که تمام جداول اقالیم بر طبق روش های طبقه بندی به طور مفصل در انتها پایان نامه قرار گرفته است . جدول ۴-۱- خلاصه نتایج اقلیمی را نشان می دهد .
جدول۴-۱- خلاصه نتایج اقلیمی
روش طبقه بندی
اقلیم ورامین
ضرایب
هانسن
معتدله گرم
۳۵.۵
ضریب اعتدال
بسیار معتدل
۷۵.۳۹۸۵
بلور
خشک
۱۵۵.۴۳
دومارتن